Lesmateriaal K1 Week 3

DOWNLOAD Taken K1 week3 hier

Dag kapoen,

Ondertussen begint de derde week dat er geen school is en we allemaal in ons kot moeten blijven. Na deze week is het vakantie en dan komen er 2 weken geen nieuwe taken online. Omdat ik ondertussen van een paar ouders heb venomen dat het moeilijk is om zelf passende taken te vinden zet ik deze week extra veel werk online (zo kan wie wil ook in de vakantie een beetje werken). Zoals je weet is dit zeker geen verplichting. Ik hoor wel dat dit voor sommige kinderen een welkome afwisseling is.

Iedereen gaat op berenjacht, dus wij ook. Eerst en vooral kan je naar de film kijken of naar het verhaal luisteren via bijgevoegde linken. Daarna ga je samen met je ouders op berenjacht. Om deze toffe wandeling nog actiever te maken heb ik nog een paar opdrachtjes voor onderweg opgesteld.

  • Een bruine of oranje beer gespot? Sta 5 tellen op 1 been, daarna 5 tellen op het andere been.
  • Zie je een witte teddybeer: spring dan 3 keer op en neer.
  • Als je een felgekleurde beer kan vinden draai dan zo snel mogelijk 5 rondjes met je armen gespreid!
  • Zie je een beer met kleren aan? Loop dan van de brievenbus naar de volgende brievenbus en terug!
  • Meer an 1 knuffel voor het raam? DOE DAN ALLE OPDRACHTEN NA ELKAAR!

Bewegen en buitenkomen is belangrijk, maar ik heb ook nog vrijblijvende taken voor thuis voorzien. Foto’s van jouw berenpudding, je zelfgebouwde schuilplaats of alle knuffels van klein naar groot zijn zeker welkom via volgend mailadres: isabelle.aerens@telenet.be

Vele knuffels en zoenen van een juf die je heel erg mist!!!!

Juf Isabelle